lamqta.comОвен  Ако са Ви изгорели предпазителите, това съвсем не значи,

...
lamqta.comОвен  Ако са Ви изгорели предпазителите, това съвсем не значи,
Коментари Харесай

Eдна зодия ще я поканят на среща днес, а друга...

lamqta.com

Овен 
Ако са Ви изгорели предпазителите, това напълно не значи, че към този момент тревата не пораства и няма защо да се съжалява. Намерете сили у себе си, извинете се и започнете да търсите метод за ново начало. Все отново животът продължава....  

 
Телец
Не се опасявайте да измененията кръга си на другарство: новите запознанства ще се окажат рядко забавни и сполучливи. Може да стартирате всевъзможни взаимни планове, да обсъждате условия за съдействие, да се заемате с нещо ново, изискващо креативен метод. Колкото по-значими са Вашите цели и по-сложно тяхното другарство, толкоз по-добре. Даже и не се опитвайте, да се задоволявате с малко. Представителите на противоположния пол няма да останат равнодушни пред Вашето омагьосване. Само че комплиментите и знаците на внимание не би трябвало да Ви карат да забравяте за здравия разсъдък. Нови сантиментални връзки през днешния ден могат да стартират единствено тези от вас, които нямат никакви отговорности.

Близнаци
Намирате се в разгара на събитията, а това значи, че сте доста надалеч от началото на някаква работа, а камо ли - от нейното довеждане докрай. Сега е доста уместно време с цел да си извършите отмора, да съберете мислите си и да почакате, до момента в който съберете сили, с цел да продължите да действате по-нататък. Няма никаква потребност да бързате. Даже и да Ви се прииска със мощ да подтиквате обкръжаващите в нужното направление, постарайте се, да не вършиме това. Нека всичко към Вас за известно време да става от самосебе си, а Вие просто би трябвало да почакате.

Рак
Това е ден на прелестно неофициално другарство. Не се отхвърляйте от поканите за тържество по случай рожден ден, годишнина от празник или някакво друго празненство. Ще прекарате времето си добре, в случай че се окажете в компанията на съвсем непознати хора. Освен това този ден денят е извънредно подобаващ за среще с родителите на Вашата „ половинка ” и напълно няма да е мъчно да намерите общ език. Ако планирате да се занимавате с някаква работа, имайте поради, че сполучливото им довеждане докрай не зависи единствено от положените усилия от Ваша страна, само че и от стечението на събитията. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занятие. 

Лъв
Този ден е обвързван с досадни неточности и пропуски, които ще имат по-сериозни последици, в сравнение с може да допуснете. Трябва да се отнасяте към себе си сериозно, и да сте подготвени да измененията нещо в своето държание. Само по този начин може да запазите връзките, които цените и са Ви скъпи. Няма дефекти в хората, искащи да Ви научат да живеете, и да споделят с Вас своя скъп опит. Проявете самообладание! Ако в този момент дадете воля на раздразнението си, разрешаване на спора ще бъде мъчно. Ако сте родители, бъдете снизходителни към децата: прекомерно високите условия може да ги накарат, да се разпалват.

Дева
Днес индивидът, който от толкоз от дълго време си харесвате, напълно ненадейно ще Ви обърне внимание и в случай че не се тормози, ще Ви предложения на среща. Много е значимо, и Вие да не се притесните и да не изпуснете своя късмет. Впрочем, пригответе се за отчаяние: изцяло допустимо е, обектът на Вашите дълги въздишки да не се окаже толкоз извънреден, както Ви се е коствало.

Везни
Следвайте общоприетата логичност 2+2 е постоянно равно на 4, тъй че не е нужно да се пробвате да намерите нов отговор. Не се учудвайте, че някои хора Ви разочароват, а някои Ви радват и удивляват. За благополучие в този момент ще имате повече работа с последните. Има още едно предписание, което би трябвало да следвате: колкото повече вложите в работата си, толкоз повече резултати ще получите. Така че в случай че желаете да получите по-големи резултати, би трябвало да съкратите обедната си отмора.

Скорпион
Ще постигнете победа над своите съперници, само че тя ще Ви коства много скъпо и надали ще и се зарадвате. С компликации ще бъде обвързвано даже постигането на най- скромните триумфи, а в случай че пред Вас стои много висока цел, ще се наложи да се трудите с пот на чело. Отношенията с шефовете ще станат много напрегнати, а всяка Ваша неточност може да провокира гърмеж от негодувания. Нуждаете се от поддръжка и вероятно ще я получите от някого от околните си. Впрочем, не всички прояви на обич и внимание се оказват приятни и много постоянно ще Ви се коства, че хората безогледно се намесват във Вашия живот. Ако това стане причина за спор, възобновяване на връзките ще бъде комплицирано.

Стрелец
Монотонност, привичка или каквото и да било, които въпреки и неясно Ви припомнят за рутина в дадения миг, през днешния ден са изцяло непоносими за Вас. Толкова са огромни, че Вие сте подготвени да поемете риск, колкото и да са дребни възможностите за триумф, единствено и единствено да извършите нещо ново и друго. И колкото и да е необичайно, тъкмо мемоари от предишното ще се трансфорат във евентуалното ентусиазъм за това. 

Козирог
Дори и да се срамувате да си признаете за нещо на своя обичан човек, през днешния ден това си заслужава. Той при всички положения ще Ви изслуша, ще Ви разбере и ще Ви елементарни. От душата Ви ще падне един голям камък, а връзките Ви ще станат по- близки, елементарни и радостни. Направо ще ви хареса! 

Водолей
Днес ще Ви се стори, че Вашия обичан човек най-накрая е схванал, какво желаете от него, а също и от живота. Само че това може да се окаже имамчиво усещане. Звездите предлагат да не се отпускате, а за всеки случай да обясните нещата още един път - постепенно и разбираемо. Това ще бъде нещо като надзорен изстрел.

Риби
Пригответе се за сериозна среща с шефа. Искате да го попитате за нещо (най-вече за покачване на заплатата, за награда или за служенно издигане, което ще рече –за прекосяване на друга позиция), като най-малко едно от тези неща от дълго време Ви е било дадено. Ако сте правили всичко, за което са Ви молели, та дори и повече, няма за какво да се притеснявате. Само че не би било зле, да пообмислите, какво тъкмо ще кажете. И дори да порепетирате...

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР